De therapie

 

Hoewel veel mensen onbekend zijn met paranormale genezing, kunnen we gerust stellen dat deze behandelmethode een van de oudste manieren van genezen is.

Ondanks de grote vooruitgang van de hedendaagse geneeskunde, komt het regelmatig voor dat via de paranormale genezingsmethode blokkades in het lichaam worden gevonden, die tot dusver niet via een andere methode vastgesteld en gelokaliseerd waren.

Vaak ligt de oorzaak van de problemen dan ook op een heel andere plaats in het lichaam dan waar de klachten worden ervaren.Genezende energie

Tijdens de behandeling wordt er genezende energie naar verschillende delen van uw lichaam gestuurd. Hiermee wordt getracht om bijvoorbeeld blokkades in uw lichaam op te heffen. Degene die de energie ontvangt ervaart dit in de regel als een prettig aanvoelende warmte..De uitwerking:

  • Door magnetisering wordt de negatieve energie afgevoerd en positieve energie toegevoegd.
  • Stimuleren van het zelfgenezend vermogen van het lichaam.
  • Energiepunten activeren.
  • Zenuwen die overprikkeld zijn worden genormaliseerd.
  • Zenuwen die niet meer de prikkelgeleiding optimaal doorgeven worden geactiveerd.

De therapeute, Lamberta Vlieg, voelt zelf de stoorpunten in het lichaam van de patiënt(e). Zelfs indien de patiënt(e) op dat moment ogenschijnlijk geen last heeft van die stoorpunten, worden deze alsnog gelokaliseerd.


De resultaten


Van alle patiënten die in onze praktijk worden behandeld hebben meer dan 80% positieve resultaten kunnen ervaren. Deze resultaten variëren in het kunnen constateren van een duidelijke verbetering tot het geheel vrij zijn van de klachten.

Veel mensen zijn reeds door de paranormale behandelmethode geholpen, en steeds meer mensen ontdekken deze methode als bijzonder waardevol.


kaartje