ContactVoor nadere informatie en voor het maken van een afspraak kunt u bellen van maandag tot en met donderdag vanaf 8.30 uur tot 15.00 uur via
telefoonnummmer: 0514 - 52 21 72

Mocht i.v.m. drukke praktijkwerkzaamheden de telefoon even niet wordt opgenomen dan vragen wij u om het nog een keer te proberen of u kunt het antwoordapparaat inspreken.

Ook kunt u natuurlijk contact opnemen via e-mail.  Er wordt in beide gevallen zo snel als dat mogelijk is contact met u opgenomen

 

Ons adres is:

Praktijk v. Paranormale Genezing
Wjukslach 8
8723 GD KOUDUM
telefoonnummer: 0514 - 52 21 72

e-mail ( niet te gebruiken voor annulering van uw afspraken! )


Onze praktijk is gevestigd in Koudum.
Voor degene die niet weet waar dit ligt: deze plaats is gelegen in de zuidwest- hoek van Friesland. Niet veraf van de Gaasterlandse bossen, de Friese meren "de Morra" en "de Fluessen" en nabij enkele van de bekende Elfsteden: Workum, Hindeloopen en Stavoren.

Routebeschrijving:

Vanaf Lemmer / Balk

Bij het binnenrijden van Koudum zie je al snel aan de linkerzijde het verzorgingshuis "De Finke". Hierna sla je bij de eerste afslag linksaf, en direct weer scherpe bocht linksaf slaan (je rijdt nu de Westeweg in). Na 300 meter de eerste straat rechtsaf (Wjukslach) en na 100 meter zie je aan de rechterkant onze praktijk.

Vanaf Bolsward / Workum

Bij het binnenrijden van Koudum als maar rechtdoor rijden. Bij de derde afslag rechtsaf (Zwarteweg) en vervolgens direct linksaf slaan (je rijdt nu de Westeweg in). Na 300 meter de eerste straat rechtsaf (Wjukslach) en na 100 meter zie je aan de rechterkant onze praktijk.


Mijn opgeslagen plaatsen weergeven op een grotere kaart