Over mijzelf

 

Mijn naam is Lamberta Vlieg.
Paranormaal therapeute worden, hoe kom je tot zo iets?

Mijn bewustwording dat er meer “om ons heen” gebeurt, werd mij al op jonge leeftijd duidelijk. Het gebeurde op mijn 15e jaar. Ik was flink ziek en heb toen enkele bijzondere spirituele ervaringen gehad. Daar is de basis gelegd voor mijn belangstelling voor paranormale genezing.

Vele jaren later, nadat ik 12 jaar werkzaam ben geweest in een verzorgingstehuis, heb ik gekozen om dat te doen waar mijn hart naar uitgaat: paranormale therapeute worden. Dit te meer omdat ik tijdens het werk in de verzorging er meer dan eens achter kwam dat ik veel meer kon betekenen voor mijn medemens. Regelmatig kwam het voor dat de mensen die ik verzorgde aangaven dat ze minder pijn hadden nadat ik ze had verzorgd. Deze ouderen maakten me keer op keer hierop attent en maakten mij wakker door opmerkingen, zoals: “Wat ga je met je gave doen”. En zo kwam van het één het andere.

Mijn baan als verzorgster heb ik achter mij gelaten en ben sinds 1998  voor mij zelf begonnen en inmiddels al vele jaren succesvol werkzaam als paranormaal therapeute. Met als uitgangspunt om vanuit mijn hart te werken: “Ana Bekoach, God geeft mij de kracht om mijn werk uit te dragen”.

Nadat ik in al die jaren vele honderdtallen aan mensen heb beholpen, kwamen er in tussentijd ook zieke paarden op mijn weg. Niets is mooier om te zien hoe geweldig deze dieren reageren op mijn behandelingen. En de enorme dankbaarheid die je kunt voelen van deze edele dieren.

Hierdoor was het voor mij duidelijk dat deze gave bedoeld was voor alle wezens en dat wij allen één mogen zijn in de schepping van God. Te helen in Liefde, Licht en Kracht in de symfonie van het leven.