Welkom op mijn site

 

Voor hulpzoekenden of mensen die nieuwsgierig zijn naar paranormale genezing, proberen wij middels deze website u informatie te verstrekken betreffende een paranormale therapie, welke met veel succes bij onze cliŽnten wordt toegepast.

Mocht u na het doornemen van deze informatie nog met vragen zitten, aarzel dan niet om kontakt met ons op te nemen.


Waarom kiezen voor paranormale genezing.

In meer gevallen dan men in eerste instantie zou vermoeden hebben nogal wat mensen last van klachten die via de reguliere geneeswijze lang niet altijd worden verholpen. Klachten die de betreffende patiŽnt in sommige gevallen jaren achtereen behoorlijk in de greep kunnen houden. Hierdoor kan het normale dagelijks functioneren een steeds groter probleem worden. En dat nadat vaak tevergeefs vele behandelmethoden zijn uitgeprobeerd.

Ook komt het voor dat men te horen krijgt dat men met de klacht "moet leren leven", of wordt er in sommige gevallen gesuggereerd dat het probleem "tussen de oren zit". De paranormale genezing kan in vele gevallen een doorbraak betekenen.


Vaak is er veel meer mogelijk

Dat er in veel situaties meer mogelijk is blijkt uit het feit dat onze cliŽnten door de paranormale genezingsmethode, ook wel vitaliserende therapie genoemd, in diverse gevallen een duidelijke verbetering constateren of zelfs geheel vrij van klachten zijn geworden.

Veel van onze cliŽnten voelen zich na een aantal behandelingen opgewekter en hebben minder pijn; en dat vertaalt zich in hun dagelijks functioneren.


Combinatie met een andere therapie / geneeswijze.


Ook kan de behandelmethode een goede ondersteuning zijn in combinatie met een andere therapie cq. geneeswijze. Wel is het wenselijk dit vooraf met ons te bespreken. In bepaalde gevallen kan het ook voorkomen dat het juist niet wenselijk is om twee verschillende therapieŽn tegelijk te ondergaan. Voor het beste resultaat is dus overleg noodzakelijk.


N.b: Voordat u gebruik gaat maken van mijn therapie gaan wij ervan uit dat u eerst onder behandeling bent geweest bij uw (huis)arts.


(gemaakt door: Dineke Brouwer)
(gemaakt door: Dineke Brouwer)